Wat houdt een certificering door het NBBU in?

Wat betekend lid van het NBBU als opdrachtgever voor u :

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen is al 20 jaar uw betrouwbare en vakkundige kwaliteitspartner.

> KWALITEIT Uitzendbureaus die lid zijn van de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

> ONTZORGEN De leden van de NBBU kennen hun markt als geen ander. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, subsidies en (sociale) wet- en regelgeving. Daarmee kunt u als opdrachtgever in uw personeelszaken ontzorgd worden.

> BETROUWBAAR Leden moeten het SNA-certificaat halen en worden gecontroleerd op naleving van de cao. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, verliest het NBBU-keurmerk.

> VAKMANSCHAP De professionele intercedenten van uitzendbureaus die lid zijn van de NBBU hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen met vakinhoudelijke seminars en de NBBU Servicedesk.

> FLEXIBELE NBBU-CAO De NBBU-cao biedt de inlener concrete voordelen:

Met de AOWplus-regeling is het voor uitzendkrachten mogelijk om de werkzaamheden flexibel bij u voort te zetten na de AOW-gerechtigde leeftijd;
de NBBU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer. *

Dutch Dutch English English