Fullservice Payroll &
Uitzendbureau

Onze missie is om ondernemers volledig
kwalitatief & zorgvuldig te ontzorgen.
Connecting People is al jaren hét toonaangevende uitzendbureau in Rotterdam gespecialiseerd in productiemedewerkers. We zijn oorspronkelijk begonnen als payroll bedrijf dat zich door vraag vanuit onze klanten gaanderweg verder is gaan ontwikkelen.

Onze filosofie

We geloven dat een succesvolle samenwerking begint bij de juiste selectie. Wanneer wij aan de voorkant een strenge selectie houden en enkel de meest gemotiveerde en gekwalifcieerde personeel uitzenden, dan resulteert dat een tevreden opdrachtgever én medewerker. Daarom doen wij een uitgebreide en diepgaande selectie, zodat we kunnen garanderen dat het personeel dat we uitzenden voorziet in de behoefte van de opdrachtgever.

Kernwaarden

  • Betrokkenheid
  • Meedenkend
  • Snelle service waar kwaliteit voorop staat
  • Gekwalificeerd personeel

Onze missie

Onze belangrijkste taak is de opdrachtgever volledig en zo compleet mogelijk ontzorgen. We hebben een ruim aanbod kwalitatief en gemotiveerd personeel dat direct aan de slag kan en daar zijn we trots op! Doordat we continue bezig zijn de beste kandidaten te selecteren kunnen wij altijd opdrachten aannemen en gekwalificeerd personeel leveren. We beginnen aanvankelijk met het bepalen van de behoeften en wensen van onze opdrachtgever en kijken dan welke kandidaten daar perfect op aansluiten. Zodat de kandidat gemotiveerd blijft en de opdrachtgever tevreden. Dat noemen wij een win-win situatie!

Benieuwd naar wie wij zijn? Kom een kop koffie drinken!

Dutch Dutch English English