Wij ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z met onze kwalitatieve en succesvolle dienstverlening.

Connecting People kenmerkt zichzelf als een flexibele partner die met zijn verschillende diensten nét een stap verder gaat. Wij steken onze handen uit de mouwen, zodat onze opdrachtgever dat niet meer hoeft te doen.

Uitzendenbureau

Uitzendbureau in Rotterdam dat zich onderscheidt door strenge selectie van kandidaten, flexibiliteit en ontzorging. Al jaren zijn wij hét begrip in Rotterdam. We hebben het meest gekwalificeerde en gemotiveerde personeel.

Lees meer

Payrolling

Payroll bedrijf in Rotterdam nodig? Connecting People is je betrouwbare en flexibele partner voor payroll diensten. We begrijpen als geen anders als je de verplichtingen van een contract uit handen wilt geven. Wij regelen je salaris- en loonuitbetaling.

Lees meer

Projectmanagement

Wil je dat je project van begin tot eind geleidt wordt door een sterke vaste kennispartner. Wij kunnen jouw bedrijf in goede banen leiden en je volledig ontzorgen. We helpen je graag een handje als je er zelf de capaciteit of kennis niet voor hebt!

Lees meer

Uitzendbureau Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Rotterdam die eventueel ook nog kan ondersteunen in payrolling of project management? Connecting People is al jaren lange een begrip in Rotterdam als het gaat om kwalitiatief personeel uitzenden. Een uitzendbureau in Rotterdam dat zich bewezen heeft door altijd gemotiveerd personeel te kunnen leveren.

Payroll bedrijf Rotterdam

Ben je op zoek naar een bedrijf in Rotterdam dat je salaris- en loonverplichtingen uit handen kan nemen? Connecting People is een payroll bedrijf in Rotterdam dat dit volledig van je over kan nemen, zodat jij jezelf volledig kan richten op het ondernemen.

Wil je direct kennismaken?
Dutch Dutch English English